avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical (cod diagnostic 754)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical (cod diagnostic 754)

Am o salariata care depasit 90 zile de concediu medical (cod diagnostic 754). Certificatele au fost eliberate de spital. In acest caz mai trebuie avizate de medicul expert?

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical lulusca lulusca Bună ziua, Am următoarea problemă cu un salariat care are Concediu medical cod diagnostic 581. A început Concediu medical pe data de [b]24.09.2013[/b] ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Un salariat a suferit un accident de munca si se afla in concediu medical din luna mai. In august, medicul curant i-a schimbat codul de boala ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale elisabeta05 elisabeta05 Am CM care a depasit termenul de 90 zile cu 9 zileCM , pe care l-a dat medicul de familie,iar medicul de la expertiza nu a vrut sa il vizeze ,dar mi-a ... (vezi toată discuția)