avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adresa email itm bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adresa email itm bucuresti

La ce adresa de email pot sa denunt un patron?
Itm Bucuresti,multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 5 Noiembrie 2024
Buna ziua : vreau sa fac și eu o plîngere șefilor mei (editat nu faceti publice date personale) pt că nu vor să-mi de-a adeverință pt medicul de familie să-mi iau medical pt că mă simt foarte rău am răcit tușesc foarte rău și nu vor să-mi elibereze adeverință că nu are oameni la munca și nu are cine să mă înlocuiască va rog să mă îndrumați ce sa fac pt că îmi încalcă drepturile

Cornel Vasile a scris:

Email : itmbucuresti@itmbucuresti.ro

Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
VladP, administrator
Societatea este din Bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii/ neplata orelor suplimentare buna ziua ! ce solutie imi dati pentru a rezolva litigiul cu ... Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua ! Ce solutie imi dati pentru a rezolva litigiul cu angajatorul. Am observat de mai multe ori ca orele suplimentare nu mi-au fost platite. Ultimul ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce ... Stefy790 Stefy790 Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce pot face? (vezi toată discuția)
Bună dimineața. ce pot face dacă angajatorul nu a plătit ... 3233 3233 Bună dimineața. Ce pot face dacă angajatorul nu a plătit toate orele suplimentare? (vezi toată discuția)