avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare contract munca inainte de data inceperii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare contract munca inainte de data inceperii

Buna seara,
In urma cu aproximativ o luna am semnat un contract de munca cu o firma, pentru un salariu mai bun. Data inceperii contractului este pe 9 iulie 2018.
Intre timp, am primit o contraoferta de la actuala firma, cu care am fost de acord.
I-am anuntat pe cei cu care semnasem, ca nu mai sunt interesat sa lucrez acolo pentru ca am primit o oferta mai buna. (I-am anuntat cu 2 saptamani inainte de data inceperii contractului, atat prin email cat si prin discutie telefonica.)
Grija mea este daca exista vreo posibilitate ca ei sa ma cheme in instanta pentru ca am inteles ca imi luasera un laptop de serviciu...
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 26 Iunie 2018
Exista posibilitatea, dar asta nu inseamna ca pot avea si castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de marire salariu Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: nou angajat, trec perioada de proba 3 luni cu excelent, si primesc o oferta mai buna la alta companie. Initiez procedura ... (vezi toată discuția)
Contract nou de angajare mihai__n mihai__n Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - am notificat firma unde lucrez in curent ca doresc sa plec acceptand o alta oferta - intre timp am semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, firma la care lucrez a achizitionat un motor second ... Lipen12345678 Lipen12345678 Buna ziua, Firma la care lucrez a achizitionat un motor second hand de la o alta firma, pe care l-am montat pe un autovehicul. Dupa 3 luni de la achizitie, ... (vezi toată discuția)