avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cetățenie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cetățenie

Buna ziua , urmează să mă căsătoresc cu un cetățean norvegian aici în Norvegia, intrebarea este : îmi pierd cetățenia romană sau o să am dublă cetățenie?
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2018
Hansen, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:36, 26 Iunie 2018
In mod cert nu pierdeti cetatenia romana prin casatoria cu un cetatean strain.
Am inteles, si dupa ce primesc certificatul de casatorie de aici trebuie sa declar la politie in Romania sau unde ? Sau ce ma sfatuiti sa fac ?
Trebuie sa transcrieti (sa inregistrati) certificatul de casatorie la starea civila in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in norvegia ayna1 ayna1 Buna seara. As vrea sa stiu ce protocol trebuie sa urmez in cazul unei casatorii cu un cetatean norvegian. (vezi toată discuția)
Pastrare dubla cetatenie Darius M Darius M vreau sa stiu cum pot pastra dubla cetatenie : norvegiana si romana...cum pot demonstra ca prin pierderea cetateniei romane mi se afecteaza niste drepturi? (vezi toată discuția)
Drepturile romanilor cu cetatenie straina nicoleta1958 nicoleta1958 romanii cu cetatenie straina au acelasi drepturi in tara? ( Romania ). Mai exact asi vrea sa stiu daca, dobindind cetatenie norvegiana, pot beneficia de ... (vezi toată discuția)