avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retragere plângere proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retragere plângere proces verbal

Bună seara , as dori să stiu stiu eu dacă se poate renunta la plângerea unui proces verbal de contravenție , mi.a fost reținut permisul , am facut contestație iar in timp ce se judecă am primit permisul inapoi si din nou permisul mi.a fost reținut tot pentru viteză , tot pentru aceeași perioadă (90 de zile ), mentionez că au trecut 6 luni intre sancțiuni, as vrea să știu dacă se poate să renunț la prima contestație la care nu am primit încă raspuns si să săvârsesc ambele pedepse in aceelasi timp , multumesc frumos , o seară plăcută!

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pt. 180 zile?!?!?!?!?!?!? ciao_loredanas ciao_loredanas Ziilele trecute ma deplasam pe ruta Timisoara- Arad. La iesirea dintr-o localitate am depasit o masina care mergea cu viteza redusa...am depasit-o si mi-am ... (vezi toată discuția)
Majorare suspendare permis cu 30 zile cristianbanc cristianbanc In luna ianuarie 2010 mi-a fost restituit permisul de conducere pentru o contraventie legata de depasire iar in luna aprilie 2010 mi s-a retinut din nou pe o ... (vezi toată discuția)
Două suspendări de permis la aceeași oprire de către un echipaj de poliție. am șanse la reducerea perioadei? scutyflo scutyflo Am depasit un autovehicul de politie neinscriptionat avand 117km/h intr-o zona restrictionata la 50 km/h in afara unei localitati (drum cu denivelari). Am ... (vezi toată discuția)