avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere act aditional bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere act aditional bugetari

Care este termenul de transmitere act aditional in Revisal pt bugetari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 26 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acelasi ca si pentru sectorul privat.

HG 905/2017
Art. 4
(1) Transmiterea registrului către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele prevăzute la art. 3 alin. (2), se face după cum urmează:
a) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a) -i) se transmit cel târziu în ziua anterioară începerii activității de către fiecare persoană care urmează să se afle într-un raport de muncă cu angajatorul în baza unui contract individual de muncă;

b) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. j) -k) se transmit în termen de 5 zile lucrătoare de la data transferului, respectiv de la data preluării prin transfer;

c) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. l) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei de începere/încetare a detașării salariatului;

d) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. m) și n) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei de începere/încetare a detașării salariatului pe teritoriul altui stat;

e) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. o) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei suspendării/datei încetării suspendării, cu excepția situației absențelor nemotivate când transmiterea în registru se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data suspendării;

f) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. p) se transmit cel târziu la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoștință a evenimentului ce a determinat, în condițiile legii, încetarea contractului individual de muncă.

(2) Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. d) -g) se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării. Excepție fac situațiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătorești când înregistrarea în registru se face în termen de 20 de zile de la data la care angajatorul a luat cunoștință de conținutul acesteia. Jurisprudență (1)

(3) Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se transmite în registru în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii modificării. Excepție fac situațiile în care modificarea se produce ca urmare a unei hotărâri judecătorești când transmiterea în registru se face în termen de 20 de zile lucrătoare de la data la care angajatorul a luat cunoștință de conținutul acesteia.

(4) Orice modificare privind perioada de detașare prevăzută la art. 3 alin. (2) lit. l) -n) se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării.

(5) Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a) și b) se transmite la inspectoratul teritorial de muncă în termen de 3 zile lucrătoare de la data apariției modificării.

(6) Orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal claraalex claraalex Avad in vedere ca 01.04.2018 este duminica (zi nelucratoare)cand pot sa transmit in revisal prelungire contract si suspendari (concediu fara plata) cu data de ... (vezi toată discuția)
Revisal claraalex claraalex S-a revewnit la transmiterea in Revisal in termenul de 20 zile lucratoare , pentru actele ad. cu modificarile la contract?(durata CIM, salariul,etc) iar ... (vezi toată discuția)
Modificari in revisal Daliborka Daliborka Buna ziua Conform HOTĂRÂRE Nr. 905/2017 din 14 decembrie 2017, la art.4 alin.3 : \" Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se ... (vezi toată discuția)