avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Drepturi de autor versus SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Drepturi de autor versus SRL

Buna ziua,

Nu stiu care ar fi solutia optima in cazul in care eu scriu o carte si doresc sa o vand in regie proprie, intai online si daca este cerere pentru ea sa ma extind in mediul offline. Acest lucru vreau sa il fac prin a o tipari direct la o tipografie, fara sa mai merg la o editura. Cum pot sa imi protejez continutul cartii si cum as putea sa gasesc solutia optina ca sa nu platesc de doua ori taxe: odata pentru drept de autor si a doua ca imi vand cartea printr-un SRL care sa imi dea dreptul de vanzare online si offline. Nu prea stiu cum sa combin cele doua aspecte ca sa fie ok si legal fara sa platesc taxe de doua ori, deoarece nu consider ca ar fi ok atata timp cat eu sunt cel care scrie cartea si care o vinde.

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite aferente scrierii unei carti. doresc sa scriu ... Remicade Remicade Taxe si impozite aferente scrierii unei carti. Doresc sa scriu o carte, sa o tiparesc si sa o vand eu nu prin intermediul unei edituri. Care sunt taxele si ... (vezi toată discuția)
Tipograful ce printeaza cartile editurii noastre le vinde ilegal maria99999 maria99999 Dețin o editură și mă ocup cu publicarea și comercializarea cărților pentru bacalaureat. Acestea sunt vândute pe site-ul meu online și sunt ... (vezi toată discuția)