avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Taxe si impozite aferente scrierii unei carti. Doresc ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Taxe si impozite aferente scrierii unei carti. Doresc sa scriu ...

Taxe si impozite aferente scrierii unei carti.
Doresc sa scriu o carte, sa o tiparesc si sa o vand eu nu prin intermediul unei edituri. Care sunt taxele si impozitele pe care trebuie sa platesc statului ?

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor versus srl Georgiana_G Georgiana_G Buna ziua, Nu stiu care ar fi solutia optima in cazul in care eu scriu o carte si doresc sa o vand in regie proprie, intai online si daca este cerere ... (vezi toată discuția)
Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Problema pfa cu furnizori cosmonat cosmonat Ca PFA in domeniul comertului online , s-a intamplat ca un furnizor ( o editura ) sa refuze sa imi vanda carti . Telefonic si neoficial mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)