avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis UK
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis UK

Bună ziua , vreau sa plec din tara in UK la munca si sa imi schimb si permisul auto. Eu in romania am 2 dosare care inca nu sau terminat cu o sentinta ele fiind pentru conducere fara permis si alcoolemie ( au fost dosarele si dupa am obtinut permisul auto) . Acum daca imi schimb permisul eu fiind in UK poate sa imi anuleze permisul din UK daca se dispune asta la sfarsitul procesului?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ovidiup ovidiup buna ziua,am o intrebare legata de conducere sub influenta bauturilor alcoolice in uk. Daca am fost depistat cu alcoolemie de 107 micrograme in aerul respirat ... (vezi toată discuția)