avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare in concediu paternal dupa 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare in concediu paternal dupa 1 an

Intrebarea mea este mama isi poate intrerupe CCC maternal si daca tatal poate intra in CCC cand copilul implineste 1 an in conditiile in care fie tatal nu lucreaza, dar are stagiul de contributie de 12 luni din ultimele 24 luni, sau depune dosarul de acordare CCC in prima zi dupa finalizarea perioadei lui de demisie la locul de munca?
Si in acest caz mama este obligata sa se reintoarca la locul de munca ca tatal sa intre in concediu paternal?
Tatal poate aduce adeverinta obtinuta de la finante privind veniturile salariale din ultimele 24 luni sau ce tip de dovada este acceptata?

Alte discuții în legătură

Pot intra in somaj dupa ccc+3-4 luni perioada de cotizare la un nou loc de munca? bogdaner bogdaner Buna ziua.Am stat in concediu de crestere a copilului 1 an si 10 luni, dupa care mi-am dat demisia de la firma de la care am intrat in concediu( renuntand la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil adriana_m1981 adriana_m1981 Buna ziua! Doresc sa va intreb daca abia m-am angajat si nu o sa am 12 luni de munca la nasterea copiilui. Poate sa intre tatal copilui in paternal, iar eu sa ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal ingrijire copil Pavelnina Pavelnina Copilul s-a nascut pe data de 9-02-2015 .Eu trebuie sa ma reangajez incepind cu ce data? Care este limita de timp necesara?Daca doresc sa ma angajez in alta ... (vezi toată discuția)