avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tranzactii imobile persoana fizica plafon TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tranzactii imobile persoana fizica plafon TVA

Buna ziua!
V-as ruga sa imi spuneti care este plafonul actual al valorii tranzactiilor imobiliare pentru persoana fizica pana la care nu se plateset TVA?
In cazul depasirii plafonului TVA se plateste la diferenta dintre vanzare si cumparare sau la valoarea intraga a vanzarii?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare imobile persoana fizica plafon pana la plata tva saphirr saphirr Buna ziua! V-as ruga sa imi spuneti care este plafonul actual maxim al tranzactiilor imobiliare pentru persoana fizica pana la care nu se plateste TVA? Era ... (vezi toată discuția)
Impozitare vanzare a mai multor imobile persoana fizica saphirr saphirr Buna ziua! V-as ruga sa imi spuneti daca, in decursul unui an calendaristic cumpar si revand 2-3 locuinte ca persoana fizica se plateste numai impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobile persoane fizice plafon tva saphirr saphirr una ziua! V-as ruga sa imi confirmati ca plafonul actual maxim al tranzactiilor imobiliare pentru persoana fizica pana la care nu se plateste TVA , este de ... (vezi toată discuția)