avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere personala

Buna ziua!
Pentru o angajata, instanta a dispus delegarea temporara pentru 1 an, exercitarea drepturilor si indatoririlor parintesti fata de 2 minori, nepoti ai acesteia. Ii pot acorda deducere personala?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ela15 , utilizator 12:45, 29 Iunie 2018
Cum i s-a acordat , in plasament sau ca tutore?
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu face nici o precizare in acest sens. Doar " admite actiunea ....... "Dispune delegarea temporara , pentru o perioada de 1 an de zile de la data ramananerii definitive a prezentei sentinte, exercitarea drepturilor si indatoririlor parintesti fata de minorii ".
In opinia mea, se poate acorda ... insa intrebati si la ANAF.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama poate parasi tara si lasa copilul cu bunicii in contextul in care tatal are custodie comuna dar domiciliul este stabilit la mama ? ciorba ciorba Sotia mea si cu mine suntem divortati si avem o fetita de 3 ani.In urma procesului avem custodie comuna si domiciliul minorei este la sotie, divortul s-a ... (vezi toată discuția)
incredintarea minorului bunicilor buna ziua! sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii ... Sstelutza Sstelutza Buna ziua! Sunt bunica unui minor care locuieste cu parintii in strainatate. Datorita seviciului parintii vor sa o incredinteze bunicilor pentru o perioada de ... (vezi toată discuția)
Interesul superior al copilului. putem fi reprezentanții legali ai minorului pe care îl creștem? timpuriu timpuriu crestem un copil de 5 ani de 3 ani s-a constituit masura de plasament la familie substitutiva , in fapt copilul este finul nostru botezat si suntem nevoiti sa ... (vezi toată discuția)