avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ieșirea de pe un contract de închiriere
Discuție deschisă în Executare silită

Ieșirea de pe un contract de închiriere

Bună ziua ,mama și tata sunt chiriași la stat intr-o garsonieră,tata fiind decedat de 2 ani iar mama este cu handicap .Pe acest contract suntem trecuți toți cei 4 frați iar eu mă numesc Niță Cornelia si sunt una dintre ei.Sunt măritată de 14 ani nu am locuit si nu locuiesc la această adresă. Sunt angajată asistent personal pentru mama si îngrijesc de ea de la distanță. Părinții mei au fost chemați în judecată pentru datoriile la întreținere și s-a decis o proprire pe salariul meu.La acel moment nu m-am putut prezenta în instanță să pot dovedi că eu nu am locuit niciodată acolo deoarece trebuia sa ma ocup de tata care era bolnav si care a si murit si de care eu m-am ocupat de înmormântarea lui si am ramas să îngrijesc și de mama. INTREBAREA ȘI INTERESUL MEU ESTE ACUM SĂ TERMIN CU ACEASTA PROPRIDE DE SALARIU ȘI SĂ MA RETRAG DE PE ACEST CONTRACT CARE ARE ALTE DATORII LA ÎNTREȚINEREA PE CARE NU VREAU SĂ LE PLATESC EU DEOARECE NU AM LOCUIT NU LOCIIESC ACOLO ,VIN FRATII MEI FAC DATORII NU SE OCUPA DE NIMIC DECÂT SĂ FACĂ DATORII LA INTRERINERE SI SPUN CA AU DREPTUL SA STEA.EU SUNT PE ALT CONTRACT ,PLATESC DATORII SI PE BULETIN ESTE ADRESA UNDE LICUIESC LA SOCRII IN ACEST MOMENT.CE POT FACE LEGAL SĂ IES DE PE ACEST CONTRACT,PRIMARIA REFUZÂND SCOATEREA MEA.PRIN NOTAR NU POT FACE ACEST LUCRU DEOARECE CONTRACTUL PARINTILOR MEI CU PRIMARIA DE INCHIRIERE ESTE EXPIRAT DIN 2012.MULTUMESC SI ASTEPT UN RĂSPUNS EXACT SI CLAR CU CEEA CE AM DE FACUT LEGAL.

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire leonid.mihaela leonid.mihaela tatal meu biologic constantin a decedat cand aveam 1 an. eu sunt fiu unic al mamei mele maria. mama acum 50 s-a recăsătorit cu niță dupa 5 ani. niță din ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere, danmarianpopescu danmarianpopescu Tatal meu a incheiat un Contract de intretinere cu bunicii mei, parintii lui, contract care prevede ca un schimbul intretinerii si a inmormantarii acestora, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! m aflu intr-o situație foarte delicata. tatăl meu ... Carmenstratone Carmenstratone Bună ziua! M aflu intr-o situație foarte delicata. Tatăl meu a decedat în anul 2014. Mama mea are un băiat din prima căsnicie. Acum 2 luni mama a căzut ... (vezi toată discuția)