avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Postului si GDPR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Postului si GDPR

Buna ziua,

Am inteles ca va fi nevoie sa modificam Fisa Postului in urma implementarii GDPR, intrebarea este in ce consta aceasta modificare mai exact?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 29 Iunie 2018
De unde ati inteles asa ceva ?
De la un curs in ceea ce priveste aplicarea GDPR pe care l-am urmat....
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Discutiile indicate de dvs. fac referire la clauza de confidentialitate sau acte aditionale. Eu am intrebat de Fisa Postului. Iar in cazul in care detin o informatie eronata cu privire la modificarea acestui document, va rog sa ma lamuriti.
Fisa postului se modifica numai in conditiile in care salariatul intra in contact cu aceste date personale ... dar incheierea un act aditional poate acoperi toate situatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr-in resurse umane/revisal bigi bigi Buna ziua Noul GDPR, care a intrat in vigoare in 25 mai 2018, aduce modificari sau obligatii noi in Resurse umane sau in Revisal? Va intreb daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cim munca la domiciliu luminita29 luminita29 Buna ziua, Am rugamintea sa ma indrumati cum este mai corect sa procedez. Un angajat are CIM cu timp partial 4 ore pe zi pe durata nedeterminata. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Daca nu ești de acord cu fisa postului și nu o semnezi angajatorul ... Simona radu Simona radu Daca nu ești de acord cu fisa postului și nu o semnezi angajatorul poate sa refuze să semneze statele de plată pentru salarii,deși ți ai făcut treabă ... (vezi toată discuția)