avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație si concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație si concediu de creștere copil

Buna ziua! Sunt in concediu de creștere copil si beneficiez de indemnizație de aproape 12 luni. De 1 luna nu mai sunt impreuna cu tatăl copilului. Pot pierde indemnizatia???
Fata împlinește un an pe 18 iulie. El spune ca imi taie indemnizatia si o sa intre el in concediu de creștere copil? E posibil atâta timp cât eu si fata nu mai locuim cu el ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 29 Iunie 2018
Nu puteti pierde indemnizatia pentru o astfel de situatie, decat daca tatal copilului va intra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mariana87 mariana87 Buna ziua! Ma aflu in concediul de crestere copil pana pe data de 28 februarie 2015, cand copilul implineste 2 ani. Am fost contactata de la locul de munca si ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului - lege noua pentru tata ionutr81 ionutr81 buna ziua, recent a aparut o lege inc e priveste cresterea copilului ce mentioneaza ca ambii parinti trebuie sa participe activ si cat de cat proportional la ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal de 1 luna vivi23ro vivi23ro buna ziua daca pe 26 noiembrie 2014 copilul implineste 2 ani si tatal nu a luat inca concediu crestere copil, as vrea sa stiu daca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)