avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegatie atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegatie atributii

Buna ziua,
sunt functionar public grad asistent in cadrul compartimentului taxe si impozite.Din luna noiembrie 2017 am primit dispozitie privind delegarea atributiilor de contabil,pana la organizarea concursului de ocupare a postului.In luna ianuarie a acestui an s-a desfasurat concursul ,dar nici un concurent nu a indeplinit punctajul necesar.Mentionez ca salariul primit este acelasi ca si inainte de a primi delegarea de atributii.Am comunicat(verbal) in nenumarate randuri ca nu mai doresc sa raman pe acest post dar ordonatorul de credite nu mai vrea sa organizeze un alt concurs.Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
balut camelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: balut camelia , utilizator 20:40, 1 Iulie 2018
chiar nimeni nu ma poate sfătui???!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii delegate balut camelia balut camelia Buna ziua, sunt functionar public grad asistent in cadrul compartimentului taxe si impozite.Din luna noiembrie 2017 am primit dispozitie privind delegarea ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate marius51 marius51 Buna ziua, lucrez la o institutie bugetara ca functionar public, consilier superior. In paralel sunt redactor la revista de cultura a unui ONG, institutie de ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere si ingrijire a copilului Rlk mihalcea Rlk mihalcea Buna ziua. Sunt functionar public inspector asistent angajat din anul 2015 aprilie. In anul 2017 am intrat in CIC. Ma voi intoarce la serviciu in noiembrie ... (vezi toată discuția)