avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de imprumut

Buna ziua
Acum un an impreuna cu sotia am imprumutat de la cumnatul meu suma de 3800 euro.data la care expira contractul este 15 august 2018.noi avem deja acesti bani,dar ce se intampla in cazul in care el nu vrea sa se prezinte la notar?precizez Ca avem in proprietate un apartament. Va multumim.

Alte discuții în legătură

Vanzare dupa succesiune catalinu catalinu Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca subiectul meu a mai fost discutat.... Situatia mea este urmatoarea.... In urma cu aproape 2 ani socrul meu ... (vezi toată discuția)
Refuz incheiere contract vanzare-cumparare imobil conform antecontract AlexandruMM AlexandruMM Buna ziua, va rog sa ma ajutati, situatia in care ma aflu creeaza o stare de insecuritate asupra tuturor membrilor familiei mele, stare care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Donatia unei parti dintr-un buna comun (imobil) neluchiru neluchiru Buna ziua, am urmatoarea intrebare: -impreuna cu sotia, detinem un apartament in Bucuresti. Se poate ca aceasta sa doneze partea ei din bunul comun ( in ... (vezi toată discuția)