avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Referitor concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Referitor concediu

Gen:F
Data nasterii:20.06.1960
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date: pensie invaliditate gradul 3
Intrebare:Buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o situati . Lucrez in sistemul bugetar din 2012 cu 1/2 norma datorita pensiei de incaliditate gradul 3 . In data de 27.06.2017 am intrerupt munca pentru un an de zile din cauza unor problemelor de sanatate ivite . Am revenit in campul muncii pe data de 27.06.2018 , in schimb problemele de sanatate persista. As dori sa imi iau conceciu medical si vreau sa stiu daca intreruperea de un an afecteaza acest fapt. In cazul in care problemele de sanatate persista si intru la comisia de expertiza afecteaza intr-un fel pensia de invaliditate gradul 3 ? Multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Pensionare conform legii nr. 263/2010 magda_1965 magda_1965 buna seara.sunt persoana cu handicap accentuat,, in varsta de 47 ani ,cu 26 de ani in campul muncii.va rog sami spuneti ce conditii trebuie indeplinite pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate danielavladu danielavladu Buna ziua, as dori daca se poate sa ma lamuriti in problema pe care o am si de aceea am sa va precizez unele detalii. In luna octombrie am fost diagnosticata ... (vezi toată discuția)
Pensionare definitiva imposibila vlad_rosko vlad_rosko Buna ziua.Tatal meu este pensionat din 1994 avand gradul 2 accentuat si are 18 ani de munca.Are handicap ivit din 1966(nu are plamanul stang).Abia in 1994 i ... (vezi toată discuția)