cum pot redeschide un dosar penal cu acelasi continut, inscrisuri, probe, deci identic si care a fost clasat prin minciuna pe temeiul art 16 al 1 pct A, fiindca in el sunt probe indubitabile dar nu au fost cercetate, si in plus din cererea penala se const
Printr-o cerere penala, am cerut sa se faca cercetari, am depus si probe indubitabile deschizand dosar la parchetul sectorului de care apartin, insa mai mult de 2 ani si 3 luni nu m-a intrebat nimeni nimic. Toata aceasta perioada am mai depus si altele, inclusiv cereri si memorii, iar in final am primit ordonanta de clasare pe temeiul art 16 al 1 (a), cu toate ca in dosar sunt probe de necontestat (copii de pe documentele de gestiune ale lor), si in plus exista si document de "autoritate de lucru judecat". Am parcurs procedurile de contestatie si Apel,-care a fost respins- iar acum am depusa la DNA reclamatie inpotriva politistului care a instrumentat cauza si procurorului de caz pentru marturie mincinoasa, favorizarea infractorului,si omisiune, dar se pare ca: "corb la corb nu-si scoate ochii". Au trecut mai mult de 40 de zile si vad ca nu ma chiama nimeni sa depun si probele. Cum credeti ca trebuie procedat ca sa-mi aflu dreptatea?