avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro 1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

1.000 de experiente Avocatnet.ro. Ajuta si tu!

Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care nu stiu cu ce i-ar ajuta Avocatnet.ro.

V-a fost util? V-ati facut prieteni? Ati castigat ceva prin aderarea la comunitatea Avocatnet.ro? Impartasiti-le si altora din experientele pe care le-ati trait in acest site.

Apelam la ajutorul comunitatii pentru simplul motiv ca povestile adevarate scrise de cei care au trait deja experienta Avocatnet.ro sunt mult mai importante decat frazele goale scrise de cineva ca prezentare a unui concept abstract.

Va multumim anticipat pentru ajutor si pentru faptul ca imprastiati vestea acestei campanii. Si va vom tine la curent cu numarul de recenzii care s-au strans in acest forum.

Tinta este 1.000. Si speram sa o atingem pana la finalul anului.

Multumim. =D>
Pot fi enumerate o multime de motive pentru care Avocatnet.ro este minunat. Eu voi desfasura numai cateva:
1. Din punct de vedere al utilitatii practice:
- ajuta utilizatorii sa gaseasca solutii la problemele lor, prin alegerea celei mai potrivite pareri/solutii prezentate sau prin insumarea mai multor pareri;
- ajuta consultantii sa se "mentina in forma" si sa-si imbunatateasca/completeze/perfectioneze pregatirea, precum si sa observe unele aspecte aflate dincolo de punctul lor de vedere, intr-un anumit moment;
- realizeaza un dialog intre consultanti si utilizatori, atat de necesar unei viziuni realiste asupra domeniului, din ambele directii,
- creeaza o imagine cvasitotala asupra complexitatii problemelor de natura juridica (si nu numai) ce preocupa multi dintre membrii comunitatii juridice si ai societatii romanesti in general;
2. Din punct de vedere al solidaritatii profesionale si de preocupare:
- aduce in atentia unor oameni cu preocupari asemanatoare, problemele ce fac obiectul acestor preocupari,
- realizeaza adevarate dezbateri profesionale, cu argumentare profesionista;
- da nastere unor adevarate dezbateri de idei, ce au ca rezultat atat gasirea unor solutii pentru probleme relativ dificile uneori, dar chiar si pareri si propuneri "de lege ferenda", extrem de interesante;
- realizeaza adevarate colaborari si cooperari "virtuale".
3. Din punct de vedere uman:
- reprezinta un real ajutor moral si chiar material, pentru cei care nu isi permit intotdeauna si pentru orice problema, o consultanta platita;
- mentine (si pe aceasta cale) legaturi intre colegi, fosti colegi de facultate sau prieteni;
- creeaza noi relatii de prietenie si colegialitate, bazate pe empatie, intelegere, respect reciproc si chiar afectiune.
Acestea sunt numai o parte din aspectele carora, adaugindu-le si intentiile noastre bune si munca celor ce administreaza domeniul, precum si ajutorul divin, transforma Avocatnet.ro, dintr-o lume aparent virtuala, intr-una reala, vie si plina de suflet.
Cu toata sustinerea, respectul si dragul pentru toti cei ce, in modul cel mai sincer, fac din Avocatnet.ro ceea ce este.
-
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters36411, utilizator
Eu cred ca forumul avocatnet a devenit cel mai accesibil consultant pentru orice problema si prietenul de care ai nevoie !
avocatnet.ro e un produs bine conceput, necesar iar forumul este atat o provocare cat si locul unde schimbul de experienta se poate realiza decent si constructiv.

multumiri echipei avocatnet...
In primul rand am castigat niste prieteni minunati.... ii salut cu aceasta ocazie pe toti (Ioana Stoica, Tudor Valeriu, r.gabi, elenaerdei, flipi, pakos....sunt doar cativa prieteni de pe acest site cu care am avut placerea sa ma intalnesc ;)) si sper sa mai avem ocazia sa ne vedem.
Si ar fi interesant daca s-ar organiza unele intalniri intre membrii avocatnet....
Avocatnet este in primul rand un forum pentru oameni inteligenti .
Eu mi-am facut cont asa tarziu tocmai pentru ca am fost speriat de coeficientul ridicat de inteligenta al utilizatorilor .
As mai scrie si altele , dar nu sunt tocmai de bine si nu pot fi scrise in public .
Pe mine m-a atras faptul ca am avut posibilitatea sa cunosc oameni inteligenti , chiar daca i-am cunoscut numai online .
Atunci cand esti specialist sau te pricepi intr-un anumit domeniu , este foarte placut sa poti interactiona cu alti specialisti si sa citesti si alte pareri .
Dupa parerea mea , asta este atuul avocatnet , alaturi de faptul ca nu s-a vandut celor de la money.ro .

Alte discuții în legătură

De ce imi place avocatnet.ro Paula Tudor Paula Tudor Pentru ca fiecaruia ne place sa ni se spuna macar din cand in cand cat de mult suntem apreciati şi iubiti, haideti sa-i spunem [i]avocatnet.ro [/i]- ului cat ... (vezi toată discuția)
Ce fac cand intru pe avocatnet.ro - monolog ContSters98240 ContSters98240 Buna dimineata! Ca utilizator cu ceva experienta pe acest site, in primul rand ma uit la statusurile prietenilor apoi la ceea ce ei au scris de cand nu am ... (vezi toată discuția)