avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer asistent medical in cadrul aceleasi sectii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer asistent medical in cadrul aceleasi sectii

Se poate face transferul de pe un post de as.medical pe un post de as.medical principal de pe perioada determinată pe nedeterminată in cadrul aceleasi sectii fără concurs conform legii unice a salarizării din 2017 art.32 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 3 Iulie 2018
Nu opereaza transferul in situatia mentionata de dvs ., ci modificarea locului de munca care este posibila numai in anumite situatii.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar cu modificarea locului de munca ( in nu stiu ce condiții! ) se poate face transferul?
Functia este aceeasi ?
Dacă se transformă functia postului vacant din as.medical principal in as.medical,da este aceeași
Se poate organiza concurs de promovare de la asistent medical la asistent medical principal .

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in ce conditii se poate organiza concurs pentru ocupare ... sorin19752009 sorin19752009 Buna ziua. In ce conditii se poate organiza concurs pentru ocupare post temporar vacant , pe perioada cat titularul postului are raportul suspendat pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara! lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii ... Cristina Daniela Iosub Cristina Daniela Iosub Bună seara! Lucrez în domeniul sanitar ,cu noul cod al muncii pot să mă transfer la sediul central fara să susțin examen?Menționez că am 22de ani ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot transfera pe un post în sectie.dupa un post fix ( responsabil cu igiena) ca asistent medical generalist.sunt angajat într-un spital de stat... Mihai Grasu Mihai Grasu Bună ziua .sunt angajat într-un spital de stat pe un post fix de asistent medical generalist.Cum as putea ocupa un post de asistent medical generalist în ... (vezi toată discuția)