avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum ma pot transfera pe un post în sectie.dupa un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum ma pot transfera pe un post în sectie.dupa un post fix ( responsabil cu igiena) ca asistent medical generalist.sunt angajat într-un spital de stat...

Bună ziua .sunt angajat într-un spital de stat pe un post fix de asistent medical generalist.Cum as putea ocupa un post de asistent medical generalist în sectie scos la concurs .fără examen.este posibil și legal.prin transfer ?
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Mihai Grasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 4 Octombrie 2021
Prin transfer nu-l puteti ocupa , transferul opereaza intre doi angajatori.

Puteti participa la concurs si daca sunteti admisa atunci il puteti ocupa prin modificarea locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am și eu o întrebare. sunt asistenta medicala ,și ... Sanda Constantinela Sanda Constantinela Bună ziua! Am și eu o întrebare. Sunt asistenta medicala ,și de 2 ani de zile sunt detasata pe o sectie în cadrul unui spital . Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Transfer in același spital IuliaGab23 IuliaGab23 Eu lucrez in cadrul unui spital de stat la Pe un post nedeterminat luat cu concurs de 2 ani. As vrea sa ma mut pe alta secție dar mi se spune ca din nou ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical in cadrul aceleasi sectii DonCornell DonCornell Se poate face transferul de pe un post de as.medical pe un post de as.medical principal de pe perioada determinată pe nedeterminată in cadrul aceleasi sectii ... (vezi toată discuția)