avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... recuperare bani de la firme in insolventa
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

recuperare bani de la firme in insolventa

Am si eu o problema si poate ma poate ajuta cineva:
Sunt expert contabil , am efectuat o expertiza contabila judiciara pentru tribunal. Partea din proces care a cerut expertiza si care trebuia sa imi achite diferenta de onorariu a intrat in insolventa. Eu am aflat despre acest lucru abia in luna octombrie si cred ca aceasta a intrat in insolventa de cateva luni. As vrea si eu sa stiu daca mai pot sa imi primesc diferenta de onorariu in situatia in care s-a definitivat tabloul creditorilor. Mai exista posibilitatea sa fac cerere pentru inscriere in masa credala, tinand cont ca nu m-a anuntat nimeni despre intrarea in stare de insolventa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 08:54, 4 Noiembrie 2009
Daca nu te-ai inscris la masa credala pentru recuperarea creantei nu prea mai ai sanse. Discuta cu lichidatorul judiciar care se ocupa de societate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoiu dupa inscriere la masa credala roxanaraveca roxanaraveca Buna seara, Va rog sa ma ajutati... Dupa notificare insolventa, inscriere la masa credala biroul de impozite si taxe, poate sa mai emita somatie si titlu ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)