avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz, reparatie teava gaz defacta si instalare detector gaz/fum , pentru un imobil care este inchiriat ,dar fara contract de inchiriere?

Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz(este o verificare facuta la 2 ani,sumele reprezentand contravaloarea serviciilor apar pe o factura viitoare emisa de Engie), reparatie teava gaz defecta si instalare detector gaz/fum , pentru un imobil care este inchiriat ,dar fara contract de inchiriere?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
mihaela paula, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:59, 3 Iulie 2018
Proprietarul are obligatia legala sa efectueze intretinerea si reparatiile din apartament, precum si cele in cota parte din cheltuielile comune ale asociatiei de proprietari.
Cum dvs. nu avti contract de inchiriere sunteti la mana proprietarului si faceti asa cum ati convenit verbal.
Conteaza si pe ce nume este emisa factura respectiva. Presupun ca factura a fost emisa pe numele chiriasului fara contract de inchiriere, persoana gasita acasa si care a fost prezenta la verificare plus reparatii.
mihaela paula a scris:

Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz(este o verificare facuta la 2 ani,sumele reprezentand contravaloarea serviciilor apar pe o factura viitoare emisa de Engie), ......... pentru un imobil care este inchiriat ,dar fara contract de inchiriere?

Plata o va face proprietarul, daca nu exista vreo alta intelegere intre proprietar si chirias.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata factura verificare gaz de catre chirias Eladaela Eladaela Buna ziua.Stau intr-un apartament cu chirie,luna trecuta s-a facut verificare la instalatia de gaz si acum a venit factura.Proprietarii imi cer sa platesc eu ... (vezi toată discuția)
Revizie instalatie comuna de gaze ca urmare a unei scurgeri de gaze dintr-un apartament TataruM TataruM revizie instalatie comuna gaze Ma confrunt cu urmatoarea situatie: proprietarul unui apartament din blocul in care locuiesc a sesizat Distrigaz ca are o ... (vezi toată discuția)
Plata verificare gaze tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa imi clarificati urmatoarea problema: locuiesc cu chirie. As dori sa stiu cine trebuie sa plateasca revizia periodica a instalatiei ... (vezi toată discuția)