avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod 14
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod 14

Buna ziua!
In ianuarie 2016 am inceput tratamentul pt cancer la san, mi-a fost depistat dupa ce am nascut, asa ca toata perioda tratamentului nu am cerut concediu medical deoarece eram in Concediu pt ingrijirea copilului.
In septembrie 2017 m-am intors la servici si de atunci pana azi, am cerut de cateva ori concediu medical, deoarece am controale periodice si trebuie sa merg lunar la medic dupa reteta intrucat mai am tratament, hormonoterapia, inca cel putin 3 ani.
As dori sa stiu cate zile am dreptul legal la concediu medical si cum as putea sa mi-l iau, as vrea sa il iau pe tot in continuare, deoarece la servici nu se agreaza ideea sa iti iei din cand in cand 5 zile de medical.
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Cm pt cancer andrusca11 andrusca11 Buna ziua. Sunt in CIC din mai 2016 pana in februarie 2018. In februarie 2017 am fost diagnosticata cu cancer la san grad 3b. In prezent sunt sub ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna anca_luc anca_luc Buna ziua, in perioada martie 2016-august 2017 am fost in concediu medical,datorita unor probleme grave de sanatate.Din 1 septembie m-am intors la ... (vezi toată discuția)