Buna ziua,
in perioada martie 2016-august 2017 am fost in concediu medical,datorita unor probleme grave de sanatate.Din 1 septembie m-am intors la serviciu,lucrez in sistemul bugetar.As vea sa stiu daca beneficiez de concdiul de odihna aferent anului 2016
mentionez ca am fost in oncediu crestere copil din 2012-2014 pt primul copil,
apoi m-am intors la srviciu in februarie 2014,dar nu efectiv,fiind in concediu prenatal 4 luni pt al doilea copil,nascut in aprilie 2014
apoi din martie 2016 am fost in concediu medical
va multumesc
Conform Art. 145 Codul Muncii: „(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.”
Deci, pentru perioada în care ați fost în concediu medical, beneficiați de zilele de concediu. Practic, aveți dreptul la toate zilele aferente perioadei martie 2016 - august 2017.
Legea 12/2015
narcisa1985
Buna ziua !
Sunt profesor titular in cadrul unei scoli gimnaziale. Momentan, pana in aprilie 2016, sunt in CIC.
In anul scolar 2013-2014, situatia mea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
Laurago
Daca o angajata cu contract de munca din noiembrie 2016 ramane insarcinata, este legal sa i se dea tot concediul de odihna aferent anului 2017 ca mai apoi sa ... (vezi toată discuția)