Bună ziua.
Aș vrea vă rog dacă puteți să mă lămuriți în următoarea problemă:
Am început să lucrez în luna august,anul 2007.Am fost incadrată pe studii medii.
De atunci până în prezent am schimbat mai multe locuri de muncă și am fost in concediu de creștere copil,fără a avea nici o zi lipsă,am avut continuitate.
La ultimul loc de muncă m-am angajat in iulie 2015,încadrarea fiindu-mi făcută pe studii superioare(intre timp am terminat o facultate).
Anul trecut in august am implinit 10 ani de muncă și am mers la departamentul Resurse Umane să anunț acest lucru,știind că trebuie să mi se acorde o mărire salarială de 5% si 25 de zile lucratoare de concediu(de la 21 zile lucrătoare cât aveam în prezent).
Doamna de acolo mi-a spus că nu are cum să-mi dea aceea mărire,deoarece la acest loc de muncă am doar 3 ani pe studii superioare și că m-aș incadra la gradația I (între 3 si 5 ani).
Întrebarea mea este următoarea:
Ca să mi se acorde această mărire și zilele de concediu,trebuie sa am cei 10 ani vechime la aceeași instituție,sub aceeași încadrare (studii superioare)?
Va incadrati la : gradația 3 - de la 10 ani la 15 ani - și se determină prin majorarea salariului de bază avut cu cota procentuală de 5%, rezultând noul salariu de bază;
Gradația obținută se acordă cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-au împlinit condițiile de acordare.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Asa stiam si eu ca ma incadrez la gradatia 3,dar Resursele Umane de la locul de munca imi spun altceva.
De aceea am mai cerut o parere.
O zi buna in continuare.