Buna seara, va rog daca ma poate ajuta cineva cu informatii:
vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de secretar școală pe perioadă nedeterminată, din sectorul bugetar plătit din fonduri publice personal didactic auxiliar – COR 235909
Condiții specifice:
- studii superioare/ medii absolvite cu diplomă de licenta/ bacalaureat;
- vechime în muncă în domeniul salarizării/ încadrării resurselor umane de minimum 1 an;
Sunt absolvent de studii superioare economce si am vechime in munca de 3 ani si 6 luni contabil/ resurselor umane studii medii si 3 ani si 7 luni economist / resurselor umane la un SRL.
Intrebarea e daca la angajare sunt obligati sa imi ia in considerare vechimea in munca si unde ar trebui sa fiu incadrat conform grilei de salarizare din Legea 63 / 2011:
Secretar IA**) S 964 1.417
29. Secretar I S 866 1.376
30. Secretar II S 740 1.312
31. Secretar III S 658*1) 1.019
32. Secretar IV S 628*1) 923
33. Secretar debutant S 616*1)
Potrivit art.11 alin. (5) din Legea nr.284/2010, pentru acordarea gradatiei corespunzatoare transei de vechime in munca, angajatorul va lua in considerare integral si perioadele lucrate anterior in alte domenii de activitate decat cele bugetare.
Angajare
AxinteG
Buna seara, va rog ajutor intr-o problema :
am participat la un concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de secretar școală pe perioadă ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate
eria
am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar ... (vezi toată discuția)