avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Card folosit fraudulos cont golit integral
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Card folosit fraudulos cont golit integral

As dori sa stiu ce demersuri trebuie sa fac deoarece mi- s-a utilizat cardul de credit fraudulos, au fost extrasi toti banii de pe el ( in jur de 1500 de lei) prin contactless fara a avea nevoie de pin, la un magazine.

Asta cred eu deoarece sumele erau de pana in 100 de lei iar la ING se pot face cumparaturi fara codul pin
Am blocat cardul si am cerut bancii un refuz de plata si am depus plangere la politie. Stiu cine i-a luat deoare ce eram cu 3 cunostinte la cineva acasa.

Am precizat lucrul acesta in plangere.
Dar evident va fi vorba lor contra a mea, nu vor recunoaste niciunul.

Cand m-am dus azi la ING, ei spun ca a fost utilizat codul pin la toate tranzactiile de la Mega image si sunt in total vreo 8. Ca daca nu ar fi fost cu cod pin ei ar fi putut interveni.
Sigur sunt camere de supravegheat dar si eu am fost de 2 ori in aceeasi seara acolo sa fac cumparaturi.
Ce pot face?? Va multumesc frumos de ajutor

Alte discuții în legătură

Card utilizat fraudulos yokkyu yokkyu Buna ziua, As dori sa stiu ce edemersuri trebuie sa fac deoarece mi- s-a utilizat cardul de credit fraudulos, au fost extrasi toti banii de pe el ( in jur ... (vezi toată discuția)
Am folosit din greșeală un card care nu era al meu iar deținătorul a făcut plângere penală. la ce mă pot aștepta? ContSters444080 ContSters444080 Am folosit din greseala un card la pos. Nu stiu cum a ajuns la mine in geanta,,eu nu am fost atenta si am achitat niste cumparaturi in 2-3 ocazii,cand persoana ... (vezi toată discuția)
Problema financiară Ionut1710 Ionut1710 Buna ziua Acum 2 saptamani miau fost extrasi de pe cardul de cumparaturi suma de 4000 de lei tranzactie de care nu am stiut ,am blocat cardul in fine banca ... (vezi toată discuția)