avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema financiară
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema financiară

Buna ziua
Acum 2 saptamani miau fost extrasi de pe cardul de cumparaturi suma de 4000 de lei tranzactie de care nu am stiut ,am blocat cardul in fine banca nu ma putut ajuta am fost la politie sa fac plangere si an cerut verificarea camerelor de luat vederi de la atm
Sa dovedit ca persoana care ii scosese a fost prietena mea a avut acces la card si la pin ,problena este următoarea eu cand am fost la politie sa declar furtul am luato si pe ea cu mn atunci fapta nu a recunoscuto ,in urma vizionarii canerelor sa dovedit ca a fost ea
Prejudiciul mi l-am recuperat intrebarea este ce risca ea in momentu de fata?
Precizez ca din partea mea nu mai sunt pretentii adica asta este am vzt ce fel de persoana este ,nu as mai dorii sa umblu prin tribunale etc
Multumesc astept parerea dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Ionut1710 , utilizator 18:13, 3 Februarie 2020
Mergeti la politie si retrageti-va plangerea ...
Pai planferea nu este adresata ei ptr ca io nu am banuito pe ea

Cornel Vasile a scris:

Mergeti la politie si retrageti-va plangerea ...

Plangerea este depusa la Politie ... mergeti si explicati-le situatia , ca v-ati recuperat banii si ca nu mai aveti nicio pretentie.
Am inteles multunesc

Cornel Vasile a scris:

Plangerea este depusa la Politie ... mergeti si explicati-le situatia , ca v-ati recuperat banii si ca nu mai aveti nicio pretentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn se foloseste de codul de securitate de pe spatele cardului pentru a-si insusi imprumutul restant Catalina_P Catalina_P Buna ziua, In urma cu mai mult de 1 an, am facut un imprumut rapid on-line, avand nevoie urgenta de bani. Nu am reusit sa il achit la timp si, fiind dobanda ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in cazul in care banca imi blocheaza banii fara motiv psyche383 psyche383 Iata ce mi s-a intamplat concret: Am incercat sa retrag o suma mare de la ATM-ul bancii si mi-a dat o eroare generala, fara sa imi elibereze vreo chitanta de ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)