Permis reținut și dosar penal pentru substanțe psihoactive, însă analizele au ieșit pozitive din cauza unor pastile pentru durere de cap. Ce metodă există pentru a-mi recupera permisul mai repede, până vin noile rezultate de la INML?
Va salut!
Ma numesc Alin, am 35 de ani , de 2ani de zile sunt stabilit in Anglia muncind legal cu contract.... Am venit acasa in concediu sa-mi vad familia iar intr-o seara conducand masina personala inmatriculata in Anglia, am fost oprit de catre politie si invitat la spital pentru a da probe biologice de urina pentru a se stabili daca am consumat substante psihoactive.
Am mers cu inima deschisa stiindu-ma in regula, am facut testul iar acesta din urma iesind pozitiv la grupa de droguri AMP cu valoarea 20.61.
Politistii mi-au intocmit pe loc dosar penal luandu-mi permisul eliberat de autoritatile britanice fara drept de circulatie.
Imediat dupa test am dat si probe de sange pentru a fi analizat la INML.
Mentionez faptul ca in acea zi am consumat doua comprimate caffetin (pt dor de cap luat de la farmacie fara reteta avand in compozitia sa :paracetamol, propifenazona, cafeina si codeina), si un comprimat de multivitamine si minerale,nefiind cazul despre consum de droguri in cazul meu nici inainte nici in acea zi.
Acum nu-mi ramane decat sa-mi platesc singur analizele la INML pentru a veni mai repede rezultatele si sa-mi pot dovedi nevinovatia(chestie de durata cateva luni)
Va rog frumos as dori sa stiu daca exista si alta metoda mai rapida de a intra in posesia permisului, acesta deservindu-mi zi de zi la locul de munca actual din Anglia
Va multumesc frumos!
Pana nu se clarifica situatia in dosarul deschis, ca sa se ia o hotarare intr-un sens sau altul ( clasare, renuntare la urmarire ori trimiterea in judecata) , permisul dv.ramane suspendat. Apoi, soarta lui depinde de solutia pe care o va primi dosarul.
Am inteles...
Va multumesc frumos!
Desi nu pot concepe ca fiind totusi nevinovat, pana la solutionare,sa fiu privat de dreptul meu de a conduce,nu mai spun de timp si bani pierduti efectiv degeaba din cauza unui sistem bolnav.
Daca spuneti ca nu ati consumat amfetamine nici in ziua respectiva, nici in trecut, este posibil sa fi fost vreo eroare a testului.
Daca va iese pozitiv si in sange, ar trebui sa va schimbati strategia apararii.
Da! Adevarat eu nu am consumat droguri!
Dar din ce am citit am inteles ca, codeina din compozitia medicamentului face parte din grupa amfetaminelor...
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Trebuie stabilit în ce măsură concentrația a fost conforma doza cu consumată.
Va puteti angaja avocat roman sau englez, dupa cum veti aprecia, deoarece schema de lucru este aceeași si fara avocat nu cred ca aveti sanse sa rezolvați rapid situația daca sunteti nevinovat.