avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare autor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare autor

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca se poate, care sint conditiile legale de schimbare a autorului indreptatit la restituire terenuri conform legilor fondului funciar si inlocuirea acestuia cu o alta persoana?Cine se ocupa de intocmirea documentelor si ce trebuie sa contina acestea?Ce legi se aplica?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Eliberarea titlurilor de proprietate zipcode_ro zipcode_ro As vrea sa imi explice cineva care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg pentru a obtine titlul de proprietate pe terenurile care le mosteneste mama mea ... (vezi toată discuția)
E necesar ordinul prefectului pentru validarea alegerii reprezentantului satului la comisia de fond funciar? sergiuromeo sergiuromeo BUNA ZIUA , VA ROG FRUMOS DACA SE POATE SA MA LAMURITI INTR O PROBLEMA PE FOND FUNCIAR.IN 11.11.2011 TATAL MEU A FOST ALES REPREZENTANTUL SATULUI IN COMISIA ... (vezi toată discuția)
Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)