avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare post educatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare post educatoare

Buna ziua. Lucrez la o grădiniță privată că Educatoare. Am absolvit liceul pedagogic profil Bilingv engleză și Facultatea de Științe specializarea Sociologie-Etnologie. Angajatorul îmi spune acum, după 8 luni de la angajare că nu mă mai incadrez cu studiile pt postul acesta și că ar trebui sa urmez și Facultatea de Profesor în învățământul preșcolar altfel e nevoita sa mă bage in șomaj. Grădinița fiind acreditată, îmi spune că are nevoie de cadre calificate și practic eu sunt supracalificata pt post. Va rog sa mă sfătuiți cum as putea sa le dovedesc contrariul. Am o colega, mana dreaptă a directoarei carea sapă permanent. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fiu educatoare, ce pot studia? rox_ann07 rox_ann07 mi-as dori foarte mult sa fiu educatoare dar nu stiu ce studii imi sunt necesare....eu am terminat facultatea de management iar anul acesta termin masterul in ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)