avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie asigurari sociale pe concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie asigurari sociale pe concedii medicale

Sunt angajata in institutie publica dar am si calitatea de pensionar
militar. In perioada 01.01.2016-01.01.2018 nu datorez cas cfm cod fiscal
art 141 b. Intreb daca am avut concedii medicale mi se retine si vireaza cas pe perioada lor in intervalul mentionat mai sus mentionat? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contributii sociale angajat tunarul tunarul Angajat prin contract de munca durata determinata, pensionar militar- in perioada 01.01.2016-31.12.2017 a platit cas lunar 10,5%, desi codul fiscal la 141(b) ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)
Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea ... oanaportar oanaportar Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea situație : - un coleg de serviciu, are pensie militară de stat, dar este și salariat la ... (vezi toată discuția)