avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii sociale angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii sociale angajat

Angajat prin contract de munca durata determinata, pensionar militar- in perioada 01.01.2016-31.12.2017 a platit cas lunar 10,5%, desi codul fiscal la 141(b) scutea pensionarul militar angajat,
Care este procedura de a recupera aceste sume din perioada respectiva?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
tunarul, utilizator
Cel mai recent răspuns: tunarul , utilizator 20:51, 15 Februarie 2018
Probabil printr-o actiune in instanta.
Si totusi, care sunt pasii
Probabil fac mai intai cerere de restituire catre angajator?
Asteptam niste indrumari, nu finalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari sociale pe concedii medicale alecramm alecramm Sunt angajata in institutie publica dar am si calitatea de pensionar militar. In perioada 01.01.2016-01.01.2018 nu datorez cas cfm cod fiscal art 141 b. ... (vezi toată discuția)
Excepții de la plata contributii asigurări sociale adivasiu adivasiu Daca sunt pensionar militar, cf. Legii 223/2015, și am funcția de cenzor al unei asociații de proprietari, mi se mai reține contribuția de asigurări ... (vezi toată discuția)
Restituire contributie la pensie pentru pensionarii militari angajati cu cim Miha2018 Miha2018 Buna ziua!!! Suntem o firma de paza si protectie si printre angajati au existat si mai exista inca salariati pensionari din sistemul militar, angajati in ... (vezi toată discuția)