avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Citație Martor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Citație Martor

Bună ziua ,azi am primit o citație pentru a fi audiat în calitate de martor , ca urmare a unei contestatii împotriva unui proces verbal al poliției rutiere unde am semnat ca martor .
Problema e că am fost citat pentru data de 13.09.2018 iar în perioada respectiva nu pot să ma prezint fiind plecat , exista o altă metodă prin care aș putea rezolva problema, eventual să fiu audiat mai repede ,iar dacă nu mă prezint ce se întâmplă?
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: GoronSergiu , utilizator 22:15, 8 Iulie 2018
Buna seara,
Transmiteti instantei o solicitare de acordare a unui alt termen aratand motivul si DOVADA.
Faceti mentiune si cu privire la data intoarcerii acasa.
Solicitare in scris transmisa prin scrisoare recvomandata cu confirmare de primire aratand numarul dosarului si data judecatii.
Pot face solicitare să fiu audiat mai repede ?
Mulțumesc !

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Transmiteti instantei o solicitare de acordare a unui alt termen aratand motivul si DOVADA.
Solicitare in scris transmisa prin scrisoare recvomandata cu confirmare de primire aratand numarul dosarului si data judecatii.

Bună seara,îmi puteți face un model ,cum ar trebuii să arate solicitarea?
Mulțumesc !

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor în proces Mumi Mumi Bună ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Ai noștri parinti sunt în divort iar tata ne a citat pe noi 3 copii (suntem majori) ca martori. Eu nu vreau sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Forma transmitere notificare radu_mc radu_mc daca transmit o notificare prin fax, cum pot dovedi apoi ca cealalta parte a primit notificarea? cealalta parte poate spune ca a primit altceva in loc de ... (vezi toată discuția)
Chemare martori malearcui malearcui buna ziua.sunt inculpat intr-un proces penal,intr-un oras la 800 km departare de mine.as putea sa trimit o scrisoare,pe adresa judecatoriei,semnata,prin care ... (vezi toată discuția)