avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis italian suspendat în România
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis italian suspendat în România

Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am dovada scrisa doar in românâ cu pixu fara o stampila pot conduce 15 zile unde pot conduce cu asa foaie?. aceasta dovada in Italia e legala ca asa foita o poate face or cine!?
Cel mai recent răspuns: DANYNicolas , utilizator 11:25, 15 Aprilie 2021
Dovada nu va ajută decât în România. Pentru restituirea permisului trebuie mers la șeful politiei rutiere de unde v-a fost reținut permisul, cu 24 ore maxim înainte de părăsirea teritoriului, conform art. 113 din codul rutier. Sancțiunea se comunica oricum autorităților din Italia și pedeapsa se execută acolo, după codul rutier italian.
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2019
latka, utilizator
Mi-a fost suspendat permisul pe Italia, pot conduce pe România, sau sa iau vreo dovada inlocuitoare pana ajunge acasă??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis spaniol retinut 30 de zile unde il recuperez? calin112 calin112 Am si eu o intrebare mi sa retinut permisul pentru 30 de zile pentru depasire pe linie continua acest permis unde pot sa il recuperez? sunt din bistrita iar pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera un permis auto eliberat de o tara ue si retinut in romania pentru viteza dany_el dany_el cum pot sa recuperez permisul auto retinut in romania pentru depasirea limitei de viteze.Mentionez ca limita era de 60km/h iar viteza cu care m-a luat radarul ... (vezi toată discuția)
Retinere perims conducere emis in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu As dori si eu sa stiu daca in codul rutier scrie undeva ca pol poate retine permise eliberate de alte tari .Multumesc anticipat (vezi toată discuția)