În anul 2015 am fost obligat să semnez o promisiune de vânzare a unui imobil, care a fost notată în cartea funciară. După ce perioadă și în ce condiții poate fi radiată?
In anul 2015 am fost obligat sa semnez o promisiune de vanzare a unui imobil, iar acea promisiune a fost inscrisa in cartea funciara..dupa ce perioada se prescrie promisiunea de vanzare si in ce conditii se radiaza din cartea funciara
Cititi clauzele scrise in respectiva promisiune! Acolo spune pana la ce termen se intind efectele si tot ce se intampla duoa acest termen! Daca nu va descurcati, solicitati ajutorul unui avocat! Posibil sa puteti radia notarea din cartea funciara sau sa fiti pasibil de a fi chemat in judecata pt.hotarare care sa tina loc de act autentic.
In ce sens ati fost obligat ,au fost exercitate violente fizice,psihice etc,Ati formulat plangere penala impotriva celor care v-au ,,obligat''.Probleme complexe nu pot sa fie solutionate decat mergand cu actele la un av.Succes.
Am fost obligat, in sensul ca trebuia sa semnez un act al unui contract de credit, iar girantul a pus coagirantulnditia ca eu sa semnez o promisiune de vanzare, daca vroiam ca el sa semneze actul aditional. Daca nu era de acord sa semneze, a doua zi dosarul meu de labanca ajungea la executor.