avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În anul 2015 am fost obligat să semnez o promisiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În anul 2015 am fost obligat să semnez o promisiune de vânzare a unui imobil, care a fost notată în cartea funciară. După ce perioadă și în ce condiții poate fi radiată?

In anul 2015 am fost obligat sa semnez o promisiune de vanzare a unui imobil, iar acea promisiune a fost inscrisa in cartea funciara..dupa ce perioada se prescrie promisiunea de vanzare si in ce conditii se radiaza din cartea funciara
Ultima modificare: Duminică, 23 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ili1 , utilizator 19:52, 27 Decembrie 2018
Cititi clauzele scrise in respectiva promisiune! Acolo spune pana la ce termen se intind efectele si tot ce se intampla duoa acest termen! Daca nu va descurcati, solicitati ajutorul unui avocat! Posibil sa puteti radia notarea din cartea funciara sau sa fiti pasibil de a fi chemat in judecata pt.hotarare care sa tina loc de act autentic.
In ce sens ati fost obligat ,au fost exercitate violente fizice,psihice etc,Ati formulat plangere penala impotriva celor care v-au ,,obligat''.Probleme complexe nu pot sa fie solutionate decat mergand cu actele la un av.Succes.
Am fost obligat, in sensul ca trebuia sa semnez un act al unui contract de credit, iar girantul a pus coagirantulnditia ca eu sa semnez o promisiune de vanzare, daca vroiam ca el sa semneze actul aditional. Daca nu era de acord sa semneze, a doua zi dosarul meu de labanca ajungea la executor.
Va multumesc. In promisiunea de vanzare exista un termen de 1 an sa semnez contractul de vanzare al imobilului. Au trecut 2 ani de atunci.
Puteti merge la OCPI ( cadastru) sa solicitati radierea notarii promisiunii de vznzare-cumparare.

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala vanzare-cumparare imobil danadom38 danadom38 Buna Seara, Promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil incheiata in fata notarului se inregisreaza la OCPI ,la Cartea Funciara? Cine face ... (vezi toată discuția)
Antecontract fara intabulare incepand cu 1 oct 2011? CipiM CipiM Am de facut un antecontract pentru cumparerea uni apartament dar vanzatorului nu i-au iesit inca actele de cadastru si intabulare. Am fost la un notar sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanz-cumparare certificat de avocat - inscriere in cf ContSters22096 ContSters22096 a si b au incheiat un antecontract de v-cumparare certificate de un avocet. termenul stability pentru incheierea contractului in forma autentica a expirat ... ... (vezi toată discuția)