avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorii vechi, taxe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorii vechi, taxe

am cumparat recent , (februarie2018) un apartament intr un bloc din Hunedoara, fostul administrator a fraudat asociatia, neplatind la Apaprod Deca facturile de apa.Apa a fost oprita,dar in urma unui protocol s a revenit la normal.
E legal , ca presedintele sa mi ceara sa platesc restante din anii anteriori , cand locuiam in alta parte?
Sant amenintat ca mi se taie apa , deoarece scara are contract pe asociatie?
APA PROD refuza sa faca contracte individuale , pana se achita restanta , e legal?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii apei potabile nicoleta15 nicoleta15 buna ziua! de ieri mi s-a intrerupt apa potabila la baie de catre asociatia de proprietari deoarece vecina de sub apartamentul eu s-a plans ca ii curge apa de ... (vezi toată discuția)
Se pot asocia doua asociatii de proprietari numai in vederea preluarii unui contract cu apa nova, in rest pastrandu-si independenta? denissse denissse Revin la o situatie complicata in blocul nostru care are 3 scari. Doua scari ne-am constituit fiecare in asociatii de proprietari pe scarile 1 si respectiv 2, ... (vezi toată discuția)