avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica pe if
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica pe if

Cum se depune pe fiecare membru al if-ului sau pe if?
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:21, 8 Iulie 2018
Pe membru, Ordin 888/2018:

3.3.3. Persoanele fizice care realizează venituri în cadrul unei asocieri fără personalitate juridică, constituită între persoane fizice, completează secţiunea având în vedere venitul net distribuit, care le revine din asociere.

3.4. Persoanele fizice care realizează venituri în cadrul unei asocieri fără personalitate juridică, constituită între persoane fizice sau în cadrul unei societăţi civile cu personalitate juridică constituite potrivit legii speciale şi care este supusă regimului transparenţei fiscale, potrivit legii, completează declaraţia având în vedere venitul net estimat distribuit, care le revine din asociere.
si de unde scot si eu formularul?
Mergeti la finante si va dau ei formulare si va ajuta si la completare ca sa nu le gresiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere fara personalitate juridica rodia rodia Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: O persoana este asociata intr-o societate civila profesionala(asoiere fara personalitate ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimativ carmadara carmadara Am si eu o nelamurire in aceasta problema : o persoana fizica autorizata constituita in februarie 2008 nu a depus la infiintare declaratia 220 . Acum la ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)