avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Invitatie pentru sot strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Invitatie pentru sot strain

Buna ziua,
daca am contract de comodat pe adresa unde locuiesc (proprietar fiind mama mea) pot sa fac invitatie notariala in numele meu pentru sotul meu, cetatean algerian, in vederea aplicarii pentru viza?
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2018
laura2geo, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea incheierii unei casatorii dintre un cetatean algerian si cetatean roman in romania celeste6762000 celeste6762000 Buna ziua As dori sa va intreb ce acte trebuiesc pregatite pentru a incheia o casatorie intre un cetatean algerian si un cetatean de nationalitate romana. Cam ... (vezi toată discuția)
Viza,casatorie silent_scream silent_scream Buna seara Am o mica nelamurire in privinta unei vize de lunga sedere pe baza reintregirii familiei! Viitorul meu sot este din Siria si v'a venii in ... (vezi toată discuția)
Viza pentru romania cetatean afgan SIMONA_CL SIMONA_CL Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)