avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar un apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar un apartament ipotecat

Doresca sa cumpar un apartament care a fost achizitionat anterior prin credit ipotecar. Cum se poate face tranzactia in aceasta situatie? Exista conditia achitarii creditului si apoi a incheierii vanzarii, aceasta situatie ridica intrebarea: care sunt pasii legali ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bunuri mobile inainte de casatorie alex pirvu alex pirvu Buna ziua! Doresc sa va adresez o intrebare, ce se inampla cu bunurile dobandite inaintea casatoriei, daca acestea vor fi impartite in caz de divort sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)