avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN servicii de consultanta financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN servicii de consultanta financiara

Buna ziua, ce CAEN este potrivit pentru o firma care va avea ca principala activitate oferirea de servicii de consultanta financiara companiilor? Mai exact, va oferi consiliere pentru pregatirea dosarelor de finantare, suport pentru obtinerea de finantare, monitorizarea finantarilor in derulare in scopul indeplinirii conditiilor contractuale.

Alte discuții în legătură

Student, vreau sa imi fac firma - am nevoie de un mic sfat lavinia31 lavinia31 buna ziua...de cateva zile incerc sa fac niste acte pt a-mi deschide o firma..dar fiind studenta in anul 2 si neavand un loc de munca finantarile sunt mici.. ... (vezi toată discuția)
Procedura desfasurare activitate economica ong CatalinTasca CatalinTasca Buna , Sunt membru fondator intr-un ONG. Respectivul ONG are trecut in statut urmatoarea prevedere in privinta activitatilor sale: ”dezvoltarea unor ... (vezi toată discuția)
Finantari prin programul jeremie IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, are cineva mai multe detalii privind obtinerea de credite prin programul JEREMIE? Multumesc (vezi toată discuția)