avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare SRL prin forte proprii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare SRL prin forte proprii

buna ziua
am si eu un SRL si doresc sa ii suspend activitatea singur deoarece sunt intr-o situatue materiala deloc de invidiat...
din ce m-am interesat eu ar trebui sa prezint cam asa:

Decizia asociatului unic privind suspendarea temporara a activitaţii (cu asta ma descurc)

Declaraţia-tip pe propria raspundere din care sa rezulte ca persoana juridica nu desfaşoara la sediul social sau la sediile secundare ori in afara acestora activitaţile declarate o perioada de maxim 3 ani

De asemenea sa duc in original CUI, certificatul constatator de la infiintare si hotararea jud de infiintare (nu am puncte de lucru si nici modificari, firma e infiintata in 2007 abia)

Intrebari:

1) unde gasesc declaratia-tip, ca pe site ONRC nu o observ...
2) trebuie facut print screen cu word count, pentru publicare M. Of, si daca da, la care din documente?
3)mai trebuie completata vreo cerere-tip? daca o trimit pe sotie trbuie sa ii fac si delegatie, nu?
4) cu ce timbre e bine sa ma duc pregatit, si de ce valoare?
5) ce taxe ar mai fi de platit acolo?

Va multumesc anticipat si promit sa fac un "ghid" de suspendare dupa ce voi primi raspuns de la dvs si sa il urc la Documente Utile, deoarece ma chinui de luni si nu reusesc sa deslusesc chiar toate necesitatile si poate ii vom ajuta si pe altii.

Cel mai recent răspuns: derderian , utilizator 10:32, 6 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Pe site- ul www.cabinetexpert.ro gasiti raspuns la aceasta problema, inclusiv, formulare specifice acestei proceduri. Este suficient sa scrieti pe motorul de cautare GOOGLE " procedura suspendare activitate firma " si dati de aceasta legatura( link).
Cu stima !
asa este, dnule Zaharia, am gasit tot si va multumesc mult. recomand cu caldura tuturor sa urmeze acest link!
stimati juristi, am reusit (sper) sa imi fac dosarul, si voiam sa o pornesc catre ORC Bucuresti. Voiam sa va intreb: cam ce taxe trebuie platite si unde anume, cum se procedeaza tehnic:

intru in ORC si ce fac? platesc, sau stau la o coada sa imi ia actele sa imi dea o decizie cu cat e de plata sau.....cum?

am luat si timbre judiciare de 0.15 mai multe

va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc pentru a o folosi altcineva alexis74 alexis74 Doresc sa infiintez (singurel, doar de aia am terminat dreptul, desi nu profesez :P) un SRL pe numele fratelui meu pentru a il folosi sora noastra. Nu detaliez ... (vezi toată discuția)
Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)
Hotarare aga a srl privind dizolvarea si lichidarea concomitenta corijur corijur Buna ziua tuturor ! ...Ma tot dau cu capul de pereti de o buna bucata de timp#-o pt. ca trebuie sa scriu o hotarare a unei AGA (2 asociati) pentru un SRL care ... (vezi toată discuția)