avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procura împuternicire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procura împuternicire

Bună seara va rog frumos dacă puteți sa mă ajutați și pe mine am nevoie de un exemplu de procura speciala care sa fie acceptata în românia as dori sa inputeenicesc pe sora mea sa facă certificat de naștere și pașaport și aici în germania la notar mi sa spus ca eu trebuie sa scriu procura și nu știu Cum ce sa scriu nu am mai făcut nici o data. As merge la consulat dar la consulat primesc programare abia după 2 luni și este foarte târziu bebe este născut aici și are 6 luni și as dori sa îi fac documente mai repede va mulțumesc frumos pentru timpul acordat o seara frumoasa

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere khadija 40 khadija 40 Bună ziua am și eu o întrebare va rog frumos dacă se poate . Sunt în germania și am un bebe născut aici as vrea sa îi trimit la sora mia procura ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc Rotarucornelia26 Rotarucornelia26 Buna ziua avocatnet.ro Am o intrebare la dumneavoastra eu si sotul avem o fetita ea sa nascut in germania are certificat nemtesc si unul internatonal si asi ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire pentru minori Skillevel Skillevel Buna seara tuturor! Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie ... (vezi toată discuția)