avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere romanesc

Buna ziua avocatnet.ro
Am o intrebare la dumneavoastra eu si sotul avem o fetita ea sa nascut in germania are certificat nemtesc si unul internatonal si asi vrea sa fac pasaport si trebuie si certificat romanesc unde trebuie sa merg si cat ar dura actele toate si certificat romanesc si pasaport si daca imi trebuie procura de la tata pentru acte Multumesc frumos
Viele Dank
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:18, 10 August 2014
Puteti merge la consulat sau la locul dvs. de domiciliu din tara.
Mi se pare mai simplu sa mergeti la consulat daca sotul este acolo, nu mai e nevoie sa faceti procuri speciale si titlu de calatorie pentru copil ca sa veniti cu el in tara.

Actele de care aveti nevoie sunt:
- pentru certificatul de nastere
[ link extern ]
- pentru pasaport aveti nevoie de certificatul de nastere romanesc al copilului, certificatul de casatorie si actele dvs. de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia bebelusilor nascuti in germania din parinti romani Ecobici Ecobici Suntem de 3 Ani si 8 luni in Germania iar de 2 Ani si. 2 luni avem drept de muncä pe durata nedeterminata. Pe 1 Apr a venit pe lume fetita noastra iar peste 2 ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)