avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Marius cosa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Marius cosa

Buna ziua.am o întrebare sunt in prenatal cu primul copil care e născut pe data de 29.09.2016 și de la servici mia zis că pe data de 01.09.2018 trebuie să mă întorc la munca,soția e însărcinată cu al doilea copil și ar trebui să nască pe data de 21.09.2018 întrebarea e mai pot intra direct îl al doilea prenatal sau ce ar trebui sa fac.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina cosa , utilizator 09:24, 11 Iulie 2018
Cine este in CCC ,mama sau tata?

Daca este mama , tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?

Daca este tatal, mama indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC?
Tatăl este în CCC cu primul copil până pe 01.09.2018 când trebuie sa se întoarcă la servici și soția trebuie să nască pe 21.09.2018 se poate intra direct in prenatal sau e nevoie să meargă la servici o lună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2 lea copil criss2018 criss2018 Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire,sunt in concediu de creșterea copilului pana in data de 7 ianuarie 2018(dara cand împlinește copilul 2 ani) ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Tiplea mihaela Tiplea mihaela Buna ziua! Fetita mea implineste pe 3 martie 2 ani. Nu o sa ma intorc la servici. In acest caz o sa beneficiez pana face fetita 2 ani de indemnizatie sau este ... (vezi toată discuția)