avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La total venituri se cumuleaza pensia ci ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La total venituri se cumuleaza pensia ci indemnizaţia?

Buna ziua. Ma numesc Mailat Cristel si am 67 de ani.Beneficiez de o indemnizatie legea 109/2005 si penie de limita de varsta. Indemnizaţia este de363 lei pensia de limita de vârstă este de 408 lei.De ce nu mi s a marit pensia de limita de varsta?La 640 lei cat este minimul?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:49, 10 Iulie 2018
Nu beneficiati de indemnizatia minima pentru pensionari(640 de lei) deoarece indemnizatia pe legea 109/2005 + pensia de limita de varsta depasesc suma de 640 de l,ei.
Detalii gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie + pensie limita de varsta Lili.M Lili.M Buna ziua , ma numesc Mailat Cristel in varsta de 67 de ani . Beneficiez de indemnizatie legea 109/2005 si pensie de limita de varsta . Indemnizatia este in ... (vezi toată discuția)
Pensie minima Lilianamailat Lilianamailat Ma numesc Mailat Liliana si am 61 ani.Am primit decizia de pensie la limita de varsta cu o pensie de 490 leila o vechime de 30 ani.Va rog sa mi spuneti de ... (vezi toată discuția)
Recalculare Ballif.florin.yahoo.com Ballif.florin.yahoo.com Sant revolutionar și am 62 de ani și beneficiez de iesirea la pensie cu 5 ani mai devreme. Am contribuit 20 de ani la bugetul casei de pensii si primesc 405 ... (vezi toată discuția)