avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obținerea de fonduri nerambursabile europene și de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obținerea de fonduri nerambursabile europene și de stat

Salutare! Pentru a face un dosar în scopul obținerii fondurilor nerambursabile europene și de stat și, eventual, obținerea acestora trebuie curs cu diplomă de antreprenoriat? Deoarece cineva mi-a zis că trebuie. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
ContSters452147, utilizator

Alte discuții în legătură

Salut! as vrea sa știu dacă prelucrarea materialului lemnos ... Amador18 Amador18 Salut! As vrea sa știu dacă prelucrarea materialului lemnos ( gater) la pachet cu producerea de peleti, este eligibila pentru obținerea de fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Fonduri lumyvale lumyvale Cum se inregistreaza in contabilitate fondurile obtinute? Dar celelate cheltuieli efectuate de societate in acest scop? multumesc (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)