avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Salut! As vrea sa știu dacă prelucrarea materialului ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Salut! As vrea sa știu dacă prelucrarea materialului lemnos ...

Salut! As vrea sa știu dacă prelucrarea materialului lemnos ( gater) la pachet cu producerea de peleti, este eligibila pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile. Iar dacă da ce trebuie sa am în vedere (acte necesare) Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Buna ziua - fonduri europene firme cu domeniul de activitate debitare material lemnos programT programT Imi poate spune cineva daca se pot obtine fonduri europene pentru deschiderea unei firme cu domeniul de activitate debitare material lemnos? Cum ar fi Gater, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ContSters146732 ContSters146732 Locuiesc intr-o zona rurala unde prelucrarea lemnului este \"la ea acasa\",si as dori sa achizitionez o presa de brichetet si peletat rumegus.Cu bani pe care ... (vezi toată discuția)
Acte necesare deschiderii unui gater din fonduri europene vasidch vasidch Buna ziua, Imi poate spune cineva daca se pot obtine fonduri europene pentru deschiderea unei firme cu domeniul de activitate debitare material lemnoas? ... (vezi toată discuția)